Livsnjutning!

-
Whadddaaapp?!
Tog ett bad igår kväll runt kl 1 på morgonen haha, men det var riktigt skönt, speciellt eftersom jag la in en Lush bad-bomb, extremt livsnjutning på de produkterna, kan inte få nog av de, underbara om ni frågar mig haha, jag vill komma fram till att ni borde testa de någon gång, och ni som gör det borde skriva sedan under detta inlägg va ni tyckte om de, det finns två butiker av Lush i Gbg, den ena ligger vid Kompassen i stan, den andra ligger hmm...den är svårare att förklara, men typ, om man går av vid Kungsportsplatsen, det fanns en biograf nära den förr, inte mot stan utan åt andra hållet, mot den marknaden som finns där, ah, men den finns där till höger om den maknaden, tänkte lägga ut lite bilder jag har tagit i den ena affären som ligger vid Kompassen, och en bild av de produkterna jag och tjejen har från de här under!
-
-
-
A ring of roses (den rosa), Ice blue (den blåa), Mandarins tea party, (den oranga).
-
-
Soap Fairy som älsklingen luktar på
-
-
Angels Delight
-
-
En massa olika bubbelbars, (såna man smulan ner och lägger i badet medans den fylls så man får bubblor)
-
-
Calacas, en limited edition vara som fanns under Halloween , inspirerad av den Mexikanska traditionen "Dia de los muertos" som skulle då vara "Dödens dag" på svenska.
-
-
Snow fairy, tror det är nog den bästa flytande tvål jag har använt! Rekommenderas väldigt mycket!
-
-
Peace!

Vinter 2011

-
-
Det blir Cancun till vinter 2011!
-
-
-
-
-
LÄNGTAR!

Recuerdo ese momento - Lui-G, J Alvarez y Arcángel coming soon!

-
-
Fet låt som några artister som jag anser är väldigt duktiga inom Reggaeton, ser fram emot att den blir färdig så jag kan maxa den 24/7!
-
-
-

Masters of South - The Rain (Pecii Piano Mix)

-
-
En remix av Masters of South - The Rain, som Nertil aka Dj Pecii gjorde, riktig skön låt!
-
-


No time!

-
Denna helgen har jag inte haft så mycket tid att blogga, delvis för att jag inte har varit hemma och för att jag har haft fullt upp med att träffa vänner som jag inte hade träffat på ett tag.
-
Jag kan börja med att jag träffade Nertil och var med honom på en privatfest där han var DJ, satt med han för det mesta i DJ:båset och snackade om framtida planer och om hur det går med företaget, Tai kom efter en stund och satte sig för att säga va han tyckte också.
-
Eftersom det var ändå ett tag sen jag träffade Nertil sist, så bestämde vi oss för att dra till Gamez vid Domkyrkan och chilla där med gubbarna över natten, jag hade förstått att vi skulle vara där över natten, men när vi väl var på väg så kom vi fram till att jag tydligen hade missförstått hela grejen, vi skulle vara där några timmar bara, blev, ganska besviken måste jag säga, ville umgås med gubbsen lite längre än det vi gjorde, känns som att nu när jag inte bor i Frölunda träffar jag inte de lika ofta, och det kan bli ganska jobbigt att åka hela vägen från mig till Frölunda.
-
-
Idag ska jag bara ta det lugnt hos tjejens familj, orkar inte gå ut i kylan, alldeles för freeeezzze för mig ute, men får se om jag lyfter på min röv för att träffa Nertil och kanske sola efteråt :)
-
-
Peace!

Si no le contesto (Remix) Official video ute nu!

-
-

Si no le contesto Remix (official video) Plan B tony Dize Zion & lennox

-

Carpe Diem!

-
-
Tja tjaaaaa! haha ne fan , driver med er, vaknade för en stund sen, det är kallt ute, som vanligt...hatar fitt-kylan ,  idag ska jag och tjejen träffa Luna, Cassandra och jag är inte säker men kanske Felicia också ska med, vi ska träffa de i stan o ta en drink i nån bar, (hoppas baren säljer Corona haha) sen efter det ska vi dra och hälsa på tjejens familj, det var ett tag sen vi var hos hennes familj, vi har varit så upptagna på sistone.
Kommer bli skönt att träffa de faktiskt! hoppas hennes morsa har lagat Empanadas.
Ni som inte vet vad Empanadas är, det är en Chilensk rätt som är SÅ GOOOOD!
-
-
Den godaste ölen som finns...eller ja, för mig iafall!
-
-
Och här håller jag i en empanada, den är lite oversized men den var lite specialgjord :>
-
Efter att vi har gjort allt det där, så vill jag faktiskt sola, men grejen är att jag inte vet om jag hinner med det idag, haha ajja, får se om jag hinner senare under dagen, men som rubriken säger Carpe Diem!
-
Peace!

Arcángel - Manantial!

-
Arcángel - Manantial
-
Riktigt skön låt av min favorit-artist inom Reggaeton!
-
-
-
-
-

Gym <3

-
Jag har sedan några dagar tillbaka börjat gymma igen, det var ett tag sedan sist, men det känns jävligt skönt att börja med de bra vanorna igen. helt underbart att ha träningsvärk dagen efter, man känner verkligen hur man har arbetat med musklerna och att de är utmattade av all träning, känns bra!
-
Jag och tjejen köpte ett par Smartshakers, det är som en vanlig shaker, fast med utrymme för protein tillskott och annat i 2 olika förvarings-cylinder som man skruvar fast på botten, lägger upp en bild under så att ni kan se lite bättre hur jag menar.
Bild på Smartshaker jag tog från Google
Den första är den jag köpte och den andra är en bild jag tog från Google, ville hellre ha den färgen som visas i den andra bilden än den jag har, men man kan inte alltid få som man vill, eller hur?
-
Hursomhelst kan jag faktiskt rekommendera att ni borde köpa en sådan om ni gymmar, sjukt praktiskt och bekvämt!
-
Jag och tjejen bestämde oss för att dra och käka frukost på Sportlife nere vid Domkyrkan, de hade en massa att välja imellan, och det mesta var bra kost, perfekt för att starta dagen före en hård träningspass.
-
-
-
Som ni ser fanns det en massa goda grejer att välja imellan!
-
Om jag inte minns fel så tog jag två skivor bröd, maxade smör, keso, salami, och skivade ägg på toppen.
sen drack jag Äpple-juice och efter mackorna tog jag en skål full med Havre puffar med mandelnötter i och lite hallon-sylt i.
-
Fullkomligt orgasm i min mun haha
-
-
-
Efter frukosten vilade vi magen en stund, snackade om allt möjligt, planerade lite dagen tränings-pass osv,
sen klockan 12:30 om jag inte minns fel gick vi till solarium båda två eftersom vi hade bokat tid där
-
-
-
Orkar inte vara blek längre, i början brydde jag mig inte så mycket, men nej, nu kan jag inte titta mig själv i spegel och vara blek mer....det är plågsamt haha, speciellt när man har en tjej som är brun i stort sätt året runt, plus man vill komma in i sommar-känslan snart såklart!
Den enda nackdelen med Solarium är att ibland kan personen som låg där innan en inte torka upp sitt svett och det kan kännas ganska äckligt, har hört att om det råkar hända en så ska man inte torka upp det, man ska tydligen bara lägga sig i det och sola, för man får tydligen högre effekt pga saltet som fanns i svetten mot ens egna kropp, hmmm....jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta, jag köper hellre nån slags solarium förstärkare eller något, vill gärna höra från er om ni vet att detta stämmer eller om ni har andra tips på hur man kan få högre effekt på solarium!
-
-
Sen gymmade vi väldigt mycket och peppade varandra väldigt väldigt mycket, det behövdes verkligen efter all tid som har gått utan att vi har tränat någonting alls, men jag tyckte att vi klarade oss bra med tanke på omständigheterna, tror att vi var totalt 6 timmar från när vi gick in och åt frukost där tills vi hade duschat klart och allt.
-
-
I slutet tog vi båda två en protein-drink som satt riktigt bra!
-
Peace out!
-

Your body is your temple!

Jag har nyligen ändrat mina vardagsvanor, jag ser hur vissa vänner och släktingar mår och hur deras hälsa både fysiskt och psykiskt blir försämrade och jag blir ganska rädd ibland med tanke på deras vanor och hur lika vissa av deras vanor är till mina, jag har t.ex slutat röka, slutat dricka läsk, och försöker äta så nyttigt som möjligt.
-
Jag har upptäckt att man faktiskt kan lära sig att gilla den färska smaken vatten har, haha, jag vet, låter helt sick att man kan GILLA vatten, men jag har på sistone endast druckit vatten. det som förvånar mig mest är att jag faktiskt får CRAVINGS av vatten!
Förr ville jag endast dricka Fanta/Sprite/Cola, men nu smakar det inte ens gott, jag skulle vilja utmana er alla att faktiskt försöka med detta, om du inte gillar den smaken vatten har (jag vet att vatten inte smakar någonting, men jag tycker faktiskt det gör) så kan du faktiskt sätta en twist i det hela, kanske lägga lite skivor citron i det, eller gurkskivor, du kanske kan komma helt själv på något du vill lägga i vattnet, sålänge du inte lägger socker i den så gör du framsteg, och tro mig din kropp kommer att uppskatta det, det kommer du också göra efter redan några dagar!
Jag kände redan hur min kropp höll på att rensas efter några dagar, kände mig piggare, sov bättre och mina återkommande huvudvärk minskade sjukt mycket.
-
Sen har jag även slutat äta korvar, köttbullar och såna processerade kött-produkter, bara tanken av att korv är typ massa olika djur och att de innehåller även ben-fragment och massa annat gör mig illamående fan, samma gäller köttbullar faktiskt.
-
Din kropp får in massa, massa, massa främmande ämnen som finns t.ex bland de kött-produkterna jag nämnde och läsk, kroppen vet inte vad de ämnena är till eftersom de inte gör någon nytta i din kropp, de är endast framtagna för att produkten ska hålla längre utan att gå ur datum t.ex. så de ämnen stannar i din kropp ganska länge, och de hinner göra en hel del skada i din kropp innan de åker ut, det vill inte jag göra med min kropp, jag har tagit beslutet av att ta hand om den, och jag tänker göra det hela vägen ut!
-
Jag kan ge er alla killar ett tips, sluta äta och dricka allt skit som ni äter, om ni vill att jag ska göra det tydligare och ge er liksom ett exempel på vad ni kan förbättra kan jag säga att er förmåga i sängen kommer absolut att förbättras, era sömnproblem kommer att försvinna och eran vardag kommer att helt enkelt kännas mycket mer energifull och lönsam!
-
Lämnar er med en bild av lite frukt och grönsaker som får mig att vattnas i munnen!
Bild jag tog från Google
Peace!

Fresh start!

-
-
-
Hej , mitt namn är Lars och jag är en kille som bor i Göteborg, går genom en hel del i mitt liv just nu, och känner att det är lite slöseri att inte dela med mig av mina erfarenheter, så jag bestämde mig för att öppna en blogg och låte världen veta va jag gör, eller ja de nyfikna som kollar in iafall!
-
-
Det är ju mest en personlig-blogg där jag kommer att skriva inlägg av olika slag om olika ämnen, från mina vanor och tips på att gymma, till hur jag håller på att bygga ett eget företag!
Kommentera gärna om kanske liknande erfarenheter eller egna åsikter om inlägget!
Ha det så bra allihop! Hoppas ni njuter av bloggen! ;)
-
-
-

RSS 2.0