Once upon a time...

-
Lite bilder på mig när jag var liten, haha tycker det är skitkul att titta tillbaka på gamla bilder på sig själv, det jag är glad över är att jag minns det mesta från varje bild, ska berätta lite om vad jag minns av de.
-
-
-
-
Här var jag runt 3 och ett halvt år om jag inte minns fel, jag hade spelat fotboll på en skol-cup (se det som gothiacup, fast för småbarn i Mexiko), jag var sämst på det, men jag ville fortfarande försöka pga att jag ville göra pappa stolt, haha "Father issues"? men iafall , jag var som sagt skitkass på det så vårt lag gynnades inte speciellt mycket av det, vi kom typ sist, men jag var klart bestämd till att få någon slags medalj så att jag kunde visa pappa, så jag grät och grät och ah...ni fattar, till slut fick jag en medalj för de som arrangerade cupen orkade inte med mitt tjat, så de gav sig till slut och gav mig en medalj, mamma köpte en glass till mig, och hela den historian kan ni egentligen se på den här känsloladdade bild haha!
-
-
-
-
Här var jag 2 och ett halvt år, jag var i Kina med mamma och pappa, pappa var där och utförde ett job för ett svensk företag, minns däremot inte sååå mycket av den här tiden, jag var ganska liten, och jag tror att jag agerade mest med mina barn-instinkter, la inte så mycket på minnet, men jag minns att det var lyckliga tider iafall, eller det känns som det haha!
-
-
-
-
Här var jag 5 år, hänger lite ihop med den första bilder på sätt o vis, jag gav aldrig upp kampen på att bli en bättre fotboll-spelare, så vid detta läge hade jag gjort en stor förbättring, därav den glada minen till skillnad från den första bilden.
-
-
-
-
-
Här var jag också 2 och ett halvt år, det var halloween, jag bodde i Mexiko då, manna ordnade att jag skulle få ha en fest hos oss, de flesta i min klass kom dit, vi hade tävlingar, tårta, dans, ah hela grejen, den dagen kommer jag inte glömma så lätt, det var en rolig dag för mig faktiskt.
-
-
-
-
Här var jag nog runt 2 och ett halvt år, det enda jag minns av detta är att mamma, jag och pappa åkte bil, jag satt i baksättet och lekte runt, hittade en rolig mössa, tog den på mig, sen hur jag fick tag i en kamera och tog en bild på mig själv har jag faktiskt ingen aning om hahaha!
-
-
-
-
här var jag 6 år, hmmm, vet inte vad jag ska säga här, minns historian men tror knappas någon kommer att läsa den efter de har sett bilden hahaha, iafall, jag gick i skolan, och vi skulle uppträda inför våra föräldrar på en "föräldrarnas-dag" grej vi hade i skolan, och någon i klassen tyckte att vi skulle dansa lite "hula-hula", den personen tänkte inte på att kanske vi killar inte skulle tycka så mycket om idén, men vi genomförde det iafall, och ah, morsan fick en bild på det som jag aldrig tröttnar på att titta på, så ah, jag bjuder på den haha!
-
-
Peace!
-

Kommentarer
Postat av: adina

haha vilka söta bilder :)

2011-02-03 @ 10:00:55
URL: http://boringtimes.blogg.se/
Postat av: Linn-Lay リネンはレイアウト

hehe ågg yeah det va nog min favorit med :D

2011-02-03 @ 11:16:18
URL: http://linn-lay.se
Postat av: Maria - fashionstars ☆

så roligt att titta på gamla bilder :)

2011-02-03 @ 11:56:10
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Emmie

sv: Igår blev det väldigt lungt.. jag mådde inte riktigt bra så det var mest soffan som gällde igår.. haha :P Men idag är jag bättre så vi har städdag hemma så det är fint tills helgen så man kan göra andra saker ;)

2011-02-03 @ 12:47:15
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.blogg.se

Svar: Okej. Vad tycker du om finest awards-vinnarna igår då? :)

2011-02-03 @ 13:32:03
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Linn Fager

Tja! spana in gårdagens shopping, vad tycks?



http://linnfagerholm.blogg.se/

http://linnfagerholm.blogg.se/

2011-02-03 @ 16:01:00
URL: http://linnfagerholm.blogg.se/
Postat av: Fredrika

söta bilder!

SV: det är verkligen förjävligt utan mobil, liksom mitt liv :) haha.

2011-02-03 @ 19:55:10
URL: http://ffredrikaaa.blogg.se/
Postat av: Sannie

vilka söta bilder :)

2011-02-04 @ 12:42:10
URL: http://sanniess.blogg.se/
Postat av: Astrid H.

hah vad söt !! :D

2011-02-04 @ 15:58:26
URL: http://oneofthekind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0